Jump to content
Sign in to follow this  
Ionuţ xD

[Horoscop] 18/6/2019

Recommended Posts

HOROSCOPUL ZILEI DE 18 IUNIE 2019

Horoscop Berbec :   Dupa o perioada destul de agitata, astazi simti nevoia sa te distantezi de toata agitatia de la birou si te gandesti sa evadezi la o piscina. Nu mai sta pe ganduri si suna-ti cativa prieteni. Meriti sa te relaxezi putin. Nu moare nimeni daca pleci intr-o zi mai repede de la servici.

Horoscop Taur :  Exista posibilitatea ca o ruda apropiata sa vina sa te viziteze pentru a iti da unele informatii legate de o persoana draga. Se pare ca vei fi nevoit sa faci unele cheltuieli ce nu erau in planul tau. Ar fi indicat sa discuti si cu partenerul de viata pentru a nu aparea unele discutii mai tarziu.

Horoscop Gemeni :  Sunt sanse ca planurile tale sa fie date peste cap din cauza unor evenimente neasteptate. Posibilitatea de a fi invitat la o petrecere cu o anumita tematica te poate face sa devii irascibil. Risti sa devii si destul de agitat cand observi ca nu ai costumatia potrivita.

Horoscop Rac :  Starea ta din aceasta zi va fi destul de tensionata. Discutiile cu anumiti colegi risca te implice intr-un anumit conflict in care chiar nu iti ai locul. Incearca sa iti controlezi reactiile deoarece risti sa fii penalizat de catre superiori si vei ajunge sa pierzi poate mai multe decat iti imaginai.

Horoscop Leu :   La locul de munca, vei fi nevoit sa faci un proiect destul de important ce iti poate aduce o marire de salariu sau, de ce nu, o avansare in grad. Munca pe care ai depus- o in ultima vreme, va fi in sfarsit rasplatita. Partenerul de viata iti va pregati o surpriza placuta ce te va emotiona destul de tare.

Horoscop Fecioara  Chiar daca astazi ti-ai propus sa nu faci nimic si doar sa te relaxezi, planurile iti vor fi date peste cap. Se pare ca vei fi nevoit sa faci anumite reparatii prin camin ce nu necesita amanare. Incearca sa apelezi la ajutorul unui membru din familie sau a unui prieten pentru a fi sigur ca termini repede si ca faci totul bine.

Horoscop Balanta  In aceasta zi poti avea impresia ca timpul sta in loc. Tot ceea ce vrei sa termini, pare ca se misca cu incetinitorul. Incearca sa iesi sa iei aer proaspat pentru un timp si vei gasi puterea necesara pentru a te concentra pe ceea ce ai de facut.

Horoscop Scorpion In aceasta zi poti avea impresia ca timpul sta in loc. Tot ceea ce vrei sa termini, pare ca se misca cu incetinitorul. Incearca sa iesi sa iei aer proaspat pentru un timp si vei gasi puterea necesara pentru a te concentra pe ceea ce ai de facut.

Horoscop Sagetator :  Relatia cu membrii familiei se pare ca va deveni destul de tensionata din cauza unor barfe. Ar indicat sa analizezi cu atentie situatia, asculta varianta fiecarei persoane implicate si sa iei o decizie in functie de rezultate. Ai grija sa nu critici pe cineva nevinovat.

Horoscop Capricorn:  Astazi vei avea parte de o zi destul de buna. Se pare ca tot ceea ce ti-ai propus pentru aceasta zi va avea parte de succes. Vei primi o suma de bani de la o persoana careia i-ai facut in urma cu ceva timp anumite favoruri. In cele din urma vei avea parte numai de realizari.

Horoscop Varsator :  Cineva drag pare sa aibe o problema de sanatate si va apela la ajutorul tau. Ai grija la felul in care te exprimi deoarece risti sa fii inteles gresit si acea persoana sa se supere. Incearca sa ii explici cu calm ceea ce vrei sa ii spui astfel incat sa elimi orice neintelegere.

Horoscop Pesti  In aceasta zi vei fi nevoit sa iei unele decizii legate de relatia ta sentimentala. Se pare ca in ultima vreme nu te prea intelegi cu partenerul de viata asa ca a sosit timpul sa dati cartile pe fata. Discutati cu calm si incercati sa rezolvati aceasta situatie neplacuta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37