Jump to content
Sign in to follow this  
Ionuţ xD

[Horoscop] 15/6/2019

Recommended Posts

HOROSCOPUL ZILEI DE 15 IUNIE 2019

Horoscop Berbec :  Cand ai petrecut ultima oara timp real cu familia ta, fara a purta grija treburilor neterminate? Daca a trecut ceva timp, astazi este o zi buna sa o faci. Daca ai copii, joaca-te cu ei sau mergi in parc sau la gradina zoologica. Daca esti singur, gandeste-te sa vizitezi un parinte sau un frate. Comunicarea este accentuata astazi. Profita la maximum de acest lucru incurajand o legatura cu cei dragi.

Horoscop Taur :  Cum iti pastrezi vie istoria familiei? Tinand amintiri intr-o cutie sau expunand obiecte care le-au apartinut in locuri vizibile? Probabil iti dai seama de valoarea istoriei familiei, dar este posibil sa nu o pastrezi asa cum ar trebui. Fa anumiti pasi pentru a inregistra si a salva articole pretioase si amintirile de la parinti, bunici, frati si alte persoane. Nu uita de propria ta istorie. Intr-o zi vei fi bucuros ca ai facut-o.

Horoscop Gemeni Scuze restante pot fi cerute astazi. Nu este usor sa recunosti ca gresesti, dar aspectele planetare pot spori curajul tau. Mai degraba, decat sa stai cu regret, ar fi bine sa te intalnesti cu acea persoana pentru rezolva. Indiferent de orice disconfort, vei observa ca te simti mult mai bine dupa aceea. Chiar daca cealalta persoana nu este receptiva, vei putea spune ce trebuie spus.

Horoscop Rac :  Visele tale sunt mai mult decat arsuri ale neuronilor. Ele pot indica probleme nerezolvate, stres, dorinte adanci si amintiri pierdute. Ele se pot dovedi instrumentale necesare pentru intelegerea si rezolvarea problemelor. Pastreaza-ti un jurnal al viselor si cei putea accesa puterea din subconstientul tau si tot ce poti invata de la el. Examineaza visele tale recente. Vezi daca e ceva ce trebuie sa recunosti.

Horoscop Leu :  Daca ai fost obosit in ultima vreme, s-ar putea sa fie din cauza stresului. Aspectele actuale aduc o energie suplimentara comunicarii. Ar fi intelept sa vorbesti despre anumite probleme ce iti provoaca o parte din stres. Ingrijorarea, anxietatea si teama sunt greutati imense pentru sanatatea fizica si emotionala.

Horoscop Fecioara :  Este o zi buna sa-ti exprimi gandurile si sentimentele. Fie ca este vorba de un iubit care apreciaza cuvinte afectuoase sau de un coleg care necesita instruire, comunicarea va veni mai usor decat de obicei. Ai o natura practica. Adesea spui ceea ce crezi ca este necesar si nu altceva. Cu toate acestea, altii ar putea avea nevoie sa spui mult mai mult. Ia in considerare acest lucru pe masura ce te afli in legatura cu cineva drag.

Horoscop Balanta  Raspandesti binevointa si afectiune astazi. A trecut o vreme de cand i-ai lasat pe ceilalti sa stie ce te intereseaza si ce apreciezi. Cardurile, apelurile telefonice, scrisorile, florile si imbratisarile sunt modalitati de a-ti exprima sentimentele. Incearca sa iei in surprindere pe cineva cu pranzul sau fa ceva special pentru un prieten.

Horoscop Scorpion :   Daca o problema apare astazi, cauta cea mai simpla solutie. Nu orice problema este complicata. Deseori, cel mai evident raspuns este cel mai bun. Incearca sa iti pastrezi emotiile din problemele care necesita calcul si gandire. Ele pot obfursca vederea si te pot impiedica sa vezi ce este in fata ta.

Horoscop Sagetator  Este o zi buna sa-ti pui mintea la contributie. Nu ca in general ai mari probleme cu acest lucru. Chiar te poti confrunta cu situatii in care te simti intimidat si eziti sa vorbesti. Nu vor exista probleme peste care nu poti trece, pentru ca energia astrala iti va spori abilitatile. Daca e cineva de care ai de gand sa te apropii, fa o mutare pentru a vorbi cu el sau cu ea.

Horoscop Capricorn:  Astepta-te la un impuls pentru abilitatile tale de comunicare astazi. Daca intampini dificultati in exprimarea sentimentelor tale adevarate, aceasta va fi o schimbare binevenita pentru tine. Ia in considerare discutarea lucrurilor cu cineva cu care ai probleme nerezolvate. Cu incredere, ar trebui sa poti rezolva rapid si relativ fara durere problemele.

Horoscop Varsator : Daca te-a deranjat ceva, astazi este un moment bun sa rezolvi aceasta problema. Capacitatea ta de comunicare excelenta va fi si mai puternica daca este combinata cu energia de astazi. Daca problemele tale au de-a face cu un coleg, sef, sot, un prieten sau o ruda, vei gasi cuvintele pentru a iti comunica in mod eficient gandurile si sentimentele. Nu ezita sa faci aceste intalniri.

Horoscop Pesti  Poti sa fii linistit si retras atunci cand e vorba de exprimarea sentimentelor. Ziua de astazi poate fi exceptia. Aspectele pot aduce o putere reala abilitatilor tale de comunicare. Ar fi intelept sa profiti de ocazie. Ia anumite masuri pentru a iti exprima sentimentele prin initierea de conversatii. Cuvintele iti vor veni mult mai usor decat de obicei. Daca exista probleme de rezolvat, probabil vei gasi rezolutii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37