Jump to content
Sign in to follow this  
Ionuţ xD

[Horoscop] 11/6/2019

Recommended Posts

HOROSCOPUL ZILEI DE 11 IUNIE 2019

Horoscop Berbec : Inima ta ar trebui sa se simta destul de generoasa astazi. Probabil ca simti nevoia sa-i vezi pe toti zambind. Raspandesti razele solare stralucitoare peste tot asa ca aceasta zi va fi foarte apreciata. Nimic nu poate merge prost folosind complimente si o incurajare pozitiva. Concentreaza-te pe binele tuturor si vei descoperi ca aceasta atitudine te va ajuta sa aduci cele mai bune rezultate in tine.

Horoscop Taur :  Poti simti nevoia sa te ridici brusc din pat si sa te duci la locul de munca. Urmeaza-ti acest instinct si vei reusi sa ajungi la lucru inaintea tuturor. Esti nerabdator ca mingea sa se rostogoleasca pe anumite proiecte. Cheia pentru tine acum este sa te asiguri ca ceea ai inceput, va fi terminat inaintea celorlalti. Nu lasa oamenii sa stea in calea progresului tau.

Horoscop Gemeni :  S-ar putea sa observi ca exista o opozitie din partea altor oameni astazi, in special in ceea ce priveste emotiile. S-ar putea sa te simti amenintat intr-un fel. O atitudine agresiva te poate face sa te simti inferior sau nevrednic de o anumita atentie. Dorinta de pace, dreptate si armonie nu te face inferior, cum ar sugera unii oameni. Aceste calitati sunt punctele tale forte, nu slabiciunile tale.

Horoscop Rac :  Este minunat sa urmaresti cu atentie proiectele, dar poate nu chiar asa de minunat sa le si pornesti. Astazi este momentul perfect pentru a dovedi aceasta teorie gresita. Exista o mare forta disponibila pentru a te ajuta sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut. Profita de aceasta energie si incearca sa lucrezi la lucrurile pe care ai vrut sa le incepi, dar la care nu ai primit inca toate resusele.

Horoscop Leu : Stima ta de sine este potrivita pentru a fi destul de ridicata azi, iar tu poti simti o anumita energie care te ajuta pe tot parcursul zilei. Ia conducerea asupra anumitor proiecte care nu par sa mearga nicaieri. Daca vrei sa faci bine lucrarea, poate ca trebuie sa o faci singur. Nu fi timid. Acesta este momentul pentru a te ridica sa-ti folosesti talentul si abilitatile.

Horoscop Fecioara Ziua de astazi poate aduce un pic de tensiune si conflict in lumea ta. Fii pregatit pentru o lupta usoara care ar putea deveni un razboi total daca nu esti atent. Nu lua lucrurile prea personal. Gandeste-te la aceste dispute ca la provocari care te vor face mai puternic cand le vei depasi. Nu fii nemultumit sau evaziv.

Horoscop Balanta  Ai putea avea parte de o anumita tensiune in inima ta astazi, care te-ar putea face sa fii destul de agitat. S-ar putea sa-ti fie greu sa te exprimi fata de anumiti oameni. Retine ca va trebui sa iti traduci gandurile pentru a iti transmite mesajul. Pastreaza-ti o minte deschisa pe masura ce te ocupi de ceilalti pe o baza unu-la-unu.

Horoscop Scorpion :   Incearca sa nu fii nerabdator astazi. Aceasta ar putea fi o zi in care te simti nelinistit si totul pare sa dureze mult mai mult decat ti-ai dori. Nu te lasa manipulat pentru a te asigura ca lucrurile se intampla la un anumit moment. Calitatea este mai importanta decat viteza, iar o minte linistita este mai eficienta si mai productiva decat una stresata.

Horoscop Sagetator :  Sa lupti sau sa nu lupti poate fi problema zilei. Partea ta sensibila, feminina este de natura sa spuna un singur lucru, in timp ce partea ta masculina, combativa, spune altceva. Cheia este sa nu actionezi in graba in orice situatie. Asigura-te ca treci pe o platforma neutra, in loc sa reactionezi dintr-un punct de agresiune cauzat de altcineva.

Horoscop Capricorn S-ar putea sa ai o tendinta de a sari la atac, deci, incearca sa fii constient de modul in care iti folosesti energia. Este posibil ca un inceput fals sa te faca sa pari descalificat. Orienteaza-te la imprejurimile tale inainte de a face orice schimbari majore. Astazi, este important sa ai o baza buna indiferent de ceea ce faci.

Horoscop Varsator :  Asta ar putea fi o zi extrem de productiva pentru tine daca te apropii de ea in mod corect. Vei descoperi ca ai o sursa de energie suplimentara care te poate ajuta sa rezolvi orice sarcina pe care ti-o propui. S-ar putea sa te simti mai agresiv decat de obicei, deci, folosete acest lucru in avantajul tau prin delegarea sarcinilor si avansarea pe proiectele pe care doresti sa le faci.

Horoscop Pesti :   Poate ca te simti putin anxios astazi si iti va fi greu sa te relaxezi. Probabil ca ai foarte multe sarcini de indeplinit acum si toti incep sa te preseze . Din pacate, unele persoane nu pot fi deosebit de sensibile la nevoile tale, asa ca ai grija. Ar fi mai bine sa folosesti un scut psihic pentru a te proteja de starea de spirit a altor persoane.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37