Jump to content
Sign in to follow this  
Ionuţ xD

[Horoscop] 10/6/2019

Recommended Posts

HOROSCOPUL ZILEI DE 10 IUNIE 2019

Horoscop Berbec : Ai putea fi in centrul atentiei in in aceasta zi. Incearca sa te impotrivesti unor aplauze ale publicului, deoarece poti intalni niste obstacole neasteptate. Dupa ce ai fost recunoscut de catre public, este posibil sa te confrunti cu intrebarea: “Acum ce?” Raspunsul consta in a lua o abordare modesta inca de la inceput.

Horoscop Taur :   Daca ai legaturi cu orice profesie terapeutica, poti face astazi o descoperire ciudata legata de domeniul sanatatii. Nu vei gasi aceasta descoperire in nicio carte sau metodologie pe care o urmesti in mod normal. Emotiile nu sunt atat de oarbe pe cat ar vrea societatea rationala sa crezi! Uneori te conduc pe drumul catre cunoastere. Acesta este cazul de azi.

Horoscop Gemeni Astazi te vei simti ca si cum trebuie sa faci totul in aproape instant. Ceea ce ai cu adevarat nevoie este o pereche suplimentara de maini si cateva ore suplimentare in timpul zilei! Se pare ca din cauza nervilor tai, poti plati pretul pentru aceasta viata intr-un ritm rapid. Nu poti continua asa. Mai degraba decat renuntarea la obiectivele tale, de ce nu iti acorzi mai mult timp pentru a le atinge?

Horoscop Rac :  De ce simti ca ai atat de multe relatii cu capcane incorporate? Poti avea o solicitare presanta din partea cuiva din familia ta si poate fi vorba despre timp sau bani. Nu vei lasa pe nimeni sa iti aleaga emotiile nici macar pentru o singura data. Tine-ti convingerile aproape si nu lasa pe altii sa iti influenteze deciziile!

Horoscop Leu Aceasta va fi o zi potrivita pentru a iti proteja sentimentul de spatiu si intimitate. S-ar putea sa fii fortat intr-un fel de parteneriat cu niste oameni fara scrupule. O sa te faca sa te simti ca si cum teritoriul tau este invadat. Ceea ce nu stiu, este ca esti pregatit de orice. Acesta nu este un moment bun pentru ca oamenii sa te deranjeze!

Horoscop Fecioara : Asteapta-te sa faci unele ajustari in viata ta. S-ar putea sa te afli intr-un cadru diferit fata de partenerul de viata. De ce nu folosesti ziua pentru a lucra la relatie? Petrece-ti timpul pentru a face o schimbare. La urma urmei, nu este nimic dramatic cu privire la faptul ca nevoile si dorintele tale nu sunt sincronizate. Totul este doar temporar.

Horoscop Balanta  S-ar putea sa te simti astazi putin suparat. Instiintele tale de ingrijire doresc cu adevarat sa asiste multi oameni care iti cer ajutorul si sfaturile, dar nu poti scapa de sentimentul ca ei profita de tine sau incearca sa te faca sa faci lucruri pe care nu vrei sa le faci. Da, e greu sa fii un parinte bun pentru altii si pentru tine in acelasi timp.

Horoscop Scorpion :  Cat de iritant este sa iti dai seama ca aceste probleme plictisitoare din trecut nu au fost rezolvate! Astazi vei avea puterea si constiinta necesara pentru a pune aceste probleme deoparte, pur si simplu vorbind despre ele. In mod ironic, reprosurile facute de partenerul tau sunt ceea ce provoaca schimbarea atitudinii de care ai nevoie.

Horoscop Sagetator :  S-ar putea sa fii nevoit sa lucrezi peste tot, pentru ca doresti ca totul sa se faca imediat! Ar fi un moment bun pentru a acorda prioritate lucrurilor pe care ti le doresti cu adevarat. Fii precaut fata de orice te distrage. Ai o dorinta atat de mare de a trai prin experiente extraordinare. Acorda-ti timp sa le experimentezi complet!

Horoscop Capricorn De cateva zile poti simti ca lucrurile accelereaza in viata ta profesionala. Poate ca unele proiecte s-au dezvoltat mai repede decat ai anticipat sau s-ar putea sa fi scapat de sub control. Astazi ar trebui sa distingi mai clar ceea ce ai facut pana acum. S-ar putea sa ai parte de o surpriza.

Horoscop Varsator :  Daca intamplator trebuie sa vorbesti in public, vei avea impresia ca oamenii se vor bucura de ascultarea ta. Cuvintele vin fara efort si te izbesc de incredere. Esti de acord cu bunavointa complimentelor altora. Nivelul tau de energie este ridicat si vei fi de neoprit. Acest lucru este corect dupa toata munca pe care ai depus-o in ultimele luni!

Horoscop Pesti :   In aceasta zi vei fi nevoit sa faci unele cheltuieli pentru anumite obiecte casnice. Chiar daca nu erau pe lista ta de prioritati, se pare ca trebuie sa inlocuiesti anumite lucruri. Ca sa nu te plictisesti la cumparaturi, incearca sa apelezi la ajutorul unui prieten. Asa nu vei pierde prea mult timp si vei avea cu cine sa te sfatuiesti.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37