Jump to content
Sign in to follow this  
Ionuţ xD

[Horoscop] 4/6/2019

Recommended Posts

Posted (edited)

HOROSCOPUL ZILEI DE 4 IUNIE 2019

Horoscop Berbec :  Nu te simti destul de liber in ultima vreme. Acest lucru este valabil mai ales in relatiile tale. Cu energia astrala actuala, te poti astepta sa te eliberezi de aceste lanturi. E timpul sa participi mai mult in viata. Spune-le oamenilor ce doresti sa faci si cand doresti. Sigur ca una dintre dorintele tale este libertatea. Depaseste-ti frica de respingere si actioneaza!

Horoscop Taur :  Daca ai fi fost responsabil de departamentul de resurse umane al unei companii, astazi ai incepe sa revizuiesti complet procedura de recrutare. Te-ai putea concentra mai degraba asupra elementului uman, decat asupra oricarei diplome si premii pe care oamenii o folosesc ca dovada a abilitatilor lor. Increderea in oameni, combinata cu increderea in instinctul tau, se poate dovedi profitabila in mai multe moduri decat iti imaginezi.

Horoscop Gemeni : Exista posibilitatea ca partea romantica a vietii tale sa fie stanjenita de o furtuna de emotie. Poti trece de la o senzatie de furie intensa pana la extaz intr-o clipa. Ziua te poate invata sa iti contolezi emotiile. Daca sperai sa construiesti o relatie stabila, este necesar sa mentii coerenta psihologica si sanatatea fizica.

Horoscop Rac : Ziua de astazi poate fi oarecum opresiva. Este posibil sa primesti niste vesti neplacute legate de viata ta intima. Poate ca in ultimii ani nu ai fost foarte atent la bugetul familiei. Sau poate ai amanat prea mult o sarcina importanta. Poate fi vorba de anumite reparatii in camin, cum ar fi repararea acoperisului.

Horoscop Leu : Vei putea parea destul de frustrat astazi! Exista o singura persoana care ar putea sa iti trezeasca furia intr-o asemenea masura, si acel cineva esti tu. Aspectul de astazi este favorabil crizelor de constiinta care duc la o schimbare de atitudine. Este posibil sa trebuiasca sa iti alegi mai atent cuvintele de acum inainte.

Horoscop Fecioara : Aceasta este o zi contemplativa. Se pare ca dezvolti noi tehnici, mijloace, terapii si metode de utilizat in ocupatia principala. Astazi, probabil vei pune la indoiala motivele care stau la baza inovatiei. De ce sa reinventezi lumea? Desi este posibil sa nu faci schimbari majore in activitatile tale, ai putea gasi noi justificari pentru ele.

Horoscop Balanta : Va trebui sa te astepti ca ziua sa fie oarecum frustranta. Prietenii tai pot insista sa fii mai cooperativ si mai putin individualist. Ar putea sa ii supere un eventual refuz de a participa la ceva. De fapt, razvratirea ta poate castiga destula reputatie! Modul in care te confrunti cu aceste situatii va stabili o noua etapa pentru viitorul tau. Gandeste-te cu atentie inainte de a lua anumite masuri.

Horoscop Scorpion :  Nu trebuie sa te astepti ca ceea ce faci sa-ti placa azi. Dimpotriva! Totul poate fi limitat de probleme tehnice. Probabil ca resursele tale financiare vor fi insuficiente. Cu alte cuvinte, nu vei putea sa iti urmaresti modelul obisnuit de a te refugia pe o insula spirituala si de a te gandi linistit la gandurile tale interioare.

Horoscop Sagetator :  Stiinta, explorarea spatiala si alte domenii necesita participarea tuturor cu un spirit de echipa foarte puternic. Cu incapatanare ta, nu vei reusi sa fii cel mai mare specialist in dinamica grupului. Cu siguranta nimeni nu te-ar acuza ca te bucuri de a lucra intr-un grup, daca nu esti responsabil. Uun astfel de miracol este posibil, cu conditia sa faci primul pas.

Horoscop Capricorn : Te simti bine cand te opui schimbarii? Toata lumea stie ca ai dificultati in adaptarea la schimbarea lumii din jurul tau. Din pacate, asta e viata si nu poti face multe. Cu toate acestea, nu esti fara putere. Vei gasi ca viata este mai stabila atunci cand poti naviga pe valurile schimbarii. Imbratiseaza schimbarea si fa-o sa functioneze pentru tine mai degraba, decat sa reziste tot timpul.

Horoscop Varsator :  Daca lucrezi intr-o profesie de prim ajutor, cum ar fi psihoterapia, probabil ca incalci cateva reguli si protocoale chiar acum. S-ar putea chiar sa faci totul impotriva teoriilor care au fost o parte fundamentala a educatiei tale. Nu fi tulburat de razvratirea ta. Este important ca starea ta sa fie provocata din cand in cand. Sunt oameni ca tine care avanseaza pe teren!

Horoscop Pesti : Nu trebuie sa fii un geniu sau sa faci ceva extraordinar pentru ca oamenii sa te observe. Este timpul sa abandonezi ideea ca nu poti lucra cu un instrument muzical deoarece nu ai un ton perfect sau ca nu poti sculpta pentru ca nu ai geniul lui Michelangelo! Indrazneste sa te angajezi in orice hobby sau interes care iti place.

Edited by Ionuţ xD
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37