Jump to content

^|Sasuke|^

Members
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About ^|Sasuke|^

 • Rank
  Membru activ
 1. Nu ai pus CNP-ul ,regulament ne citit si nu ai activitate. Nu mai da reply.
 2. chiar e activ baiatu nu am ce zice. chiar merita
 3. Contra, ai aproape o saptamana de cand ai luat gradul inapoi si vrei up?plus ca nici nu meriti
 4. Contra, vezi ca gluma aia a ta din topic e expirata, ar trebui sa aduci si demo-ul daca tot zici ca erai demo on, aia cu "fututi fanina matii " era o gluma o invatato si el de la mine nu o zice cu rautate, si aia cu injuraturile ai dreptate cum a spus si sannty la sedinta sa ne abtinem, si aia cu gradele tu ce ai vrea ca aia activi de ceva timp sa ramana la helper sau cum? gradele le da sannty cum vrea dupa activitate si merit!
 5. Nick-ul tau: Sasuke Nick-ul banatului: fakenews STEAMID SI IP-ul banatului: 79.118.253.15 DOVADA(DEMO/SCREENSHOT):am poza pe telefon Data si ora:12:00 Motivul:no.wg Alte precizari?
 6. Contra ,nu ai orele si nu ai pus tot cnp-ul plus ca daca iei tu grad e clara treaba ca asa enervant esti de ies toti playeri numa de ciuda
 7. Pro, nu prea ar trebui ca ai zis ca am prins fite dar te iert si apropo nu cred ca ai tu 19604 ani daca ziceai 10 sau 12 te credeam
 8. De la mine mare Pro asa face cu toti admini eu vorbeam cu just de unu care trebuia banat si el mi-a dat kick pe motiv sa i zicem si lui plus flood nu mai zic, infine stiu ca nu o sa i faceti nimic ca cica e stripteru vostru-.-.
 9. Nu stiu ce sa zic nu ai orele dar nu cred ca e o asa mare problema, Pro de incurajare, activitate forum/ts3 cat si pe sv.
 10. Cerere corecta,poate fi activ ts. Orele nu le are pe toate are vreo 8 pe alt nick, eu zic ca merita o sansa, Acuma na e alegerea lu Sannty si a lui Adu. Daca au fost acceptati si copii de 12 ani care nici cererea nu era corecta cred ca si dCC merita o sansa, zic ei eu!
 11. Nick-ul tau: Sasuke Nick-ul banatului: F.B.I^{Mr.bine}^_O STEAMID SI IP-ul banatului: 105.104.60.204 DOVADA(DEMO/SCREENSHOT):- Data si ora:13:00 Motivul:no.wg Alte precizari? Ce dovezi sa iti pun mane? Pun ss la consola cum o iesit de la wg?
 12. Regulament* le stie da a uitat sa le puna le pune cand vine de la lucru mai incolo.
 13. PRO tester , nu are el orele dar macar o sa isi faca treaba,e linistit si nu cauta cearta,merita o sansa.
 14. Nick-ul tau: Sasuke Nick-ul banatului: ^._.^HoOrnS^._.^ STEAMID SI IP-ul banatului: 156.216.61.11 DOVADA(DEMO/SCREENSHOT):- Data si ora:10:40 Motivul:no.wg Alte precizari?

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37