Jump to content

Jezzy

Girls
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Jezzy

 • Rank
  Membru Nou
 1. Avand in vedere faptul ca eu am venit cu propunerea, ma voi ocupa de acest proiect : organizare / sectiune forum . Insa voi avea nevoie si de ajutorul vostru ( al fondatorilor de pe serverele publice ) pentru a stabili detaliile acestui proiect : - data / ora warnight - instiintarea fiecarui staff pentru a isi creea echipa - punerea la dispozitie a serverelor de mix la ziua / ora stabilitata + admin on disponibil + hltv pe server Voi mai avea nevoie de : - bannere / avatare pentru fiecare echipa de fete - cineva care sa editeze demo-urile de pe fiecare server, cu fiecare echipa in parte pentru a le posta pe youtube. P.s : Pentru inceput hai sa ne axam doar pe warnight special doar pentru fete intr-o singura seara pe saptamana , iar cu timpul daca gasim doritori ce isi doresc sa evoluam putem sa facem warnight in weekend pentru toti membrii comunitatii cat si cei dinafara ei. M-am gandit si la varianta ca nu vom avea fete suficiente / disponibile in fiecare staff al serverelor publice , asa ca trebuie sa gasim si solutie pentru acest lucru : fie aducem fete din alte parti ( fiecare din lista sa de prieteni ) , fie renuntam la wn-ul doar pentru fete si il facem mixt . Variante sunt multe, initial inainte de a demara acest proiect, as sfatui ca toti fondatorii sa comunice aceste ideei staff -ului sau , dupa care sa fie facuta o sedinta cu toti fondatorii sa vedem la ce decizie ajungem.
 2. Numele canalului : Jezzy Unic ID : OZuX4QM+u31TOd4SyX/VyH7o7DE=
 3. Nu cred ca exista persoane dispuse sa stea in staff-ul organizatorilor de warnight ! In plus, nici servere suficiente nu sunt in comunitate. Pentru warnight 5 vs 5 , e nevoie de foarte multe persoane care sa se ocupe de fiecare detaliu in parte : hltv-uri pe toate serverele de mix, admini on s.a https://challonge.com/events , challenge pentru warnight de orice fel doriti . Voi lasa si datele de la : mail si challenge fondatorilor.
 4. Denumire: WarNight Girls - Staff Servere publice VipGame ( 5 vs 5 ) Descriere propunere: Acest "mini" warnight este dedicat exclusiv fetelor din staff-ul fiecarui server public din comunitate. Avand in vedere ca sunt 10 servere publice , inseamna 10 echipe de fete. WarNight-ul o sa fie o singura data pe saptamana ( ziua / ora o stabilim de comun acord ). Avantaje: Pot fi foarte multe in functie de perspectiva fiecaruia dintre voi , cat si implicarea in acest proiect. Dezavantaje: Nu exista Ai creat poll?: Da

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37