Jump to content

PaulGamerRo

Members
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About PaulGamerRo

 • Rank
  Membru activ

Recent Profile Visitors

175 profile views
 1. *Nume real:Paul Alex *Nick:PaulGamerRo *Gradul pe care il ai:Administrator *Gradul pe care il doresti:Owner *Link ore (Link Gametracker):Am pe furien, nu pe fr, chiar daca e diferit serverul, pe acela am avut ce mai mare activitate.Pe sv asta am vro 5-6 ore.Nu prea am avut cum sa fiu activ pt. ca au fost sarbatorile Pascale *De ce crezi ca meriti acest grad?:Pentru ca am promovat serverul, si am adus membrii. *Cu ce ai ajuta serverul?:Am promovat sv!
 2. Contra.Nu e copil, 2 isi face treaba mai bine decat alti admini!
 3. Nume: Paul Alex Vârstă: 17 De ce aplici pentru acest grad ?: Pentru a va ajuta. Ce sectiune doresti spre moderare?: Tehnologie. Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate ?:Vreau sa ajut cu posturi calificative. Ai intrat in grupul nostru de Facebook ? (CLICK AICI) :Da Ai intrat in grupul nostru de STEAM ? (CLICK AICI) : Da Ai intrat in grupul nostru de Gametracker? (CLICK AICI) :Da Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Am facut numarul de posturi cerut de administratia voastra (30). Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat ?: Da, desigur. Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament ?:Da. O scurta descriere despre dvs.(minim 30 cuvinte):Sunt un baiat din Cugir, judetul Alba, caruia ii place sa munceasca si sa invete.In timpul liber ma joc Counter Strike 1.6, Fortnite. Alte precizari:Sper ca ma veti accepta.
 4. Bun venit!
 5. EDIT: Nu faci parte din staff ca sa-ti dai cu parerea in aceasta sectiune , pe viitor fi mai atent.
 6. Oooops.Ai cam luat remove Just.AMG e prietenul lui Sannty.RIP!
 7. Nume: Paul Alex Vârstă: 17 De ce aplici pentru acest grad ?: Pentru a va ajuta. Ce sectiune doresti spre moderare?: Tehnologie. Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate ?:Vreau sa ajut cu posturi calificative. Ai intrat in grupul nostru de Facebook ? (CLICK AICI) :Da Ai intrat in grupul nostru de STEAM ? (CLICK AICI) : Da Ai intrat in grupul nostru de Gametracker? (CLICK AICI) :Da Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Am facut numarul de posturi cerut de administratia voastra (30). Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat ?: Da, desigur. Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament ?:Da. O scurta descriere despre dvs.(minim 30 cuvinte):Sunt un baiat din Cugir, judetul Alba, caruia ii place sa munceasca si sa invete.In timpul liber ma joc Counter Strike 1.6, Fortnite. Alte precizari:Sper ca ma veti accepta. Am fost respins acum 7 zile, am revenit cu o noua cerere. Am posturi la sectiunea Tehnologie, dar pe parcurs am facut si posturi la sectiunea server, chiar daca nu se pun ca activitate.
 8. Bun venit!
 9. *Nume real:Paul Alex *Nick:PaulGamerRo *Varsta:17 *Gradul pe care il ai:Gold *Gradul pe care il doresti:Daca se poate Platinum (chiar daca e cu benefici), daca nu, doresc Owner sa am si eu acces la cvar. *Link ore(gametracker):https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.103:27015/top_players/?query=PaulGamerRo *De ce crezi ca meriti acest grad?In opinia mea, cred ca merit acest grad, deoarece am multa activitate, chiar daca nu pe server, stau pe teamspeak mult. *Cu ce ai ajuta serverul?Am adus prieteni, am votat, am dat boost!
 10. Cum nu?Am facut 40 de posturi la sectiune pe care o vreau, si am facut si la servere.Am!
 11. Nume: Paul Alex Vârstă: 17 De ce aplici pentru acest grad ?: Pentru a va ajuta. Ce sectiune doresti spre moderare?: Tehnologie. Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate ?:Vreau sa ajut cu posturi calificative. Ai intrat in grupul nostru de Facebook ? (CLICK AICI) :Da Ai intrat in grupul nostru de STEAM ? (CLICK AICI) : Da Ai intrat in grupul nostru de Gametracker? (CLICK AICI) :Da Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Am facut numarul de posturi cerut de administratia voastra (30). Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat ?: Da, desigur. Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament ?:Da. O scurta descriere despre dvs.(minim 30 cuvinte):Sunt un baiat din Cugir, judetul Alba, caruia ii place sa munceasca si sa invete.In timpul liber ma joc Counter Strike 1.6, Fortnite. Alte precizari:Sper ca ma veti accepta. Am fost respins acum 7 zile, am revenit cu o noua cerere.
 12. Bu venit!

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37