Jump to content

Nebunu' Valcean

Supervisors
 • Content count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

2 Followers

About Nebunu' Valcean

 • Rank
  Ordine & Disciplină Forum / Teamspeak.
 • Birthday 01/29/1995

Recent Profile Visitors

191 profile views
 1. Bun venit !
 2. Bun venit !
 3. Bun venit !
 4. De ce jignesti ? Daca te enervezi iesi te calmezi si intri iarasi. Multumesc frumos de intelegere !
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. Buna dimineata ! 1 la mana trebuie sa fii mereu pe teamspeak 2 la mana ai uneori un limbaj foarte aiurea pe servar si chestia asta nu-mi place 3 la mana daca tu spui ca ai coduri nu te mai astepta ca o sa mai intri pe servar si daca vei intra te voi scoate eu de tot 4 la mana vei fii verificat de doua persoane in calculator si vom vedea daca vei avea cod sau nu, pana atunci vei ramane cu banu pana la verificare, te astept pe teamspeask3.
 7. Asa va ramane.
 8. Salutare ! In primu rand : Daca un admin iti da ban sigur are o dovada. In al doilea rand : Nu este nicio parte ridicola, adminu si-a facut treaba. In al treilea rand : Nu sa ofticat, i-ai parut suspect si a urmat sa se uite pe tine. In al patrulea rand : Nu abuzeaza nimeni de grad, daca asta e parerea ta , cu o parere de rau , ai o parere destul de naspa. In al cincilea rand : Nu esti in masura sa spui despre un Admin, ca merita sa isi piarda functia. In al sasalea rand : Fiecare admin stie ce are de facut Te astept cu un Wg, si atunci o sa decidem daca vei primi unban pana atunci
 9. Nu e nicio problema daca doresti si bine inteles @JUVE.D✓ dorește să îți arate cate ceva te vei dezvolta cu timpu. Baftă!
 10. Bun venit !
 11. Bun venit !

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37