Jump to content

Slayer.@ Goofy

Members
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Slayer.@ Goofy

 • Rank
  Membru activ
 • Birthday 04/12/2002
 1. Nick: Goofy Grad: Colonel Motiv: Am observat ca fac greseli repetate si sincer nu vreau sa fac probleme sau ceva asa ca prefer sa ma retrag sa las pe altcineva sa fac treaba mai bine decat mine Perioada: nedeterminata,cand o sa fiu capabil sa fac parte dintr o echipa si o sa remediez greselile astea prostesti,atunci sper sa revin, cu mai multa maturitate si seriozitate! Va salut si va urez succes in continuare!
 2. Microsoft Windows este numele unei serii de sisteme de operare create de compania Microsoft. Microsoft a introdus Windows pe piață pentru prima dată în noiembrie 1985, ca un supliment la MS-DOS, deoarece interfețele grafice erau din ce in ce mai apreciate. Microsoft Windows a ajuns cu timpul să predomine pe piața de calculatoare mici, întrecând Mac OS, care fusese introdus pe piață mai înainte de către compania Apple Computers, astăzi numită Apple Inc.. La conferința IDC Directions din 2004, vicepreședintele IDC a constatat că Windows deține aproximativ 90 % din piața de sisteme de operare. Versiunea cea mai nouă de Windows pentru stații de lucru existentă pe piață este Windows 10, pusă în vânzare în Iulie 2015(versiunea completă). Versiunea curentă de Windows Server este "Windows Server 2016", urmașul lui "Windows Server 2012". A nu se confunda cu Window (scris fără „s” la sfârșit), care este un sistem grafic de ferestre pentru
 3. C.T.C. este o trupă de hip-hop din România. Trupa s-a înființat la sfârșitul anului 1999 în formula DOC (Vlad Munteanu), Deliric1 (Răzvan Eremia) si Vlad Dobrescu. DJ Paul s-a alăturat odată cu trecerea lui Vlad Dobrescu de la platane la microfon, însă acesta a părăsit formația. Mai apoi DJ Nasa s-a alăturat trupei. Facem Records Trupa C.T.C a pus bazele primului label independent de hip-hop "Facem Records", primele realizări ale label-ului fiind cele două volume ale mixtape-ului Vlad Dobrescu și DJ Nasa prezintă Facem Records.[1] In primăvara anului 2002 Facem Records a organizat concertul de hip-hop "Reanimare 101" unde a reunit nume precum Da Hood Justice, K-Gula, Cedry2k, Nwanda, Khidja Cloud Society, Raku, Pirats Klan și bine-nțeles CTC. Tot în 2002, după apariția pe diverse compilații, Facem Records lansează EP-ul CTC & Cedry2k - Secretul din Atom care definește stilul C.T.C.[2] După lansarea acestui album, membrii trupei încep să fie invitați pe albumele unor trupe consacrate precum: R.A.C.L.A , Da Hood, K-Gula, Bitză, Zale. Totodată trupa apare și pe compilații precum: "Loop records", "Afront", "The Under Project" și "Proiectul Verde".
 4. Polul Nord geografic terestru, sau pur și simplu polul Nord, este punctul cel mai nordic al planetei Pământ. Acesta este definit ca fiind punctul de intersecție între axa de rotație⁠(d) a Pământului și suprafața pământului în emisfera nordică, unde se întâlnesc toate meridianele⁠(d) și fusele orare. Acest punct geografic nu este fix pe suprafața Pământului, deoarece axa de rotație a Pământului, care o definește, variază⁠(d) slab cu o perioadă de aproximativ paisprezece luni. Cu toate acestea, adesea poziția este considerată aproximativ fixă. Polul Nord geografic nu trebuie confundat cu polul Nord magnetic, punctul central al câmpului magnetic al Pământului către care arată toate acele busolelor. Acest concept, numit „adevăratul Nord⁠(d)”, a fost descoperite, descris și prezentat de către omul de știință polimat chinez Shen Kuo în secolul al XI-lea. Polul Nord se află în mijlocul Oceanului Arctic, deasupra câmpiei abisale polare (cunoscută sub numele de bazinul Amundsen⁠(d) sau bazinul Fram) și în apropiere de dorsala Lomonosov. Dedesubtul polului, oceanul ajunge la o adâncime de 4261 metri[1] și este în permanență acoperit de gheață, spre deosebire de polul Sud, situat pe masa continentală a Antarcticii. Cu excepția unor bancuri de pietriș nepermanente, cel mai apropiat uscat este insula Kaffeklubben, situată la 707 km de pol. Prima explorare a polului Nord, deși contestată, este atribuită americanului Frederick Cook⁠(d), care ar fi ajuns la pol pe 21 aprilie 1908, dar el nu și-a dezvăluit traseul real.[2] Congresul Statelor Unite a pus prima explorare pe seama americanului Robert Peary, care susține că a ajuns la polul Nord pe 6 aprilie 1909, dar istoricii au contestat acest fapt după descoperirea unei copii a jurnalului lui Peary, care s-ar fi înșelat cu estimările sale.[3] Prima explorare confirmată a polului Nord este, prin urmare, cea a norvegianului Roald Amundsen și a italianului Umberto Nobile⁠(d), care au zburat deasupra polului cu un dirijabil la 12 mai 1926. Temperatura la polul Nord poate varia între -43 °C și 0 °C, ceea ce favorizează persistența gheții la suprafața mării cu o grosime care variază între doi și patru metri. Banchiza este însă amenințată și Oceanul Arctic ar putea ajunge liber de gheață în timpul secolului al XXI-lea, în parte din cauza încălzirii globale și a reducerii efectului albedo.[4] Această situație nouă va facilita accesul la resursele subterane din regiunea Arctică⁠(d) și există germenii unei dispute teritoriale între cele cinci țări riverane Oceanului Arctic: Canada, Rusia, Norvegia, Danemarca⁠(d) și Statele Unite ale Americii. Deși polul Nord se află în afara zonelor economice exclusive ale acestor țări, recenta descoperire a dorsalei Lomonosov a relansat dezbaterea pe tema suveranității teritoriale asupra Arcticii⁠(d).
 5. Espero que pueda hacer todo lo que tenga para el futuro. Le deseo mucho éxito.
 6. Dupa parerea mea avem nevoie de o sedinta cu staff-ul mix-ului pentru a clarifica unele probleme legate de admininistrare si ordine.
 7. de la mine,dar totusi vrem sa vedem activitate nu doar vorbe,ai mai fost admin la noi si sper sa iti faci treaba ca inainte! 8. Adminii sunt obligati sa aiba activitate zilnica pe forum. NU dati doar PRO si CONTRA fara argumente. Dar totusi respectati regulamentu!
 8. Baiatu este adus de mine.!
 9. PRO dar sa fii activ
 10. Nick: Goofy Grad: Sergent Motiv: Deja e prea mult,sunt cu nervi la pamant,nu vreau sa ma cert dar totusi parca uni fix asta vor.Prea multe kick uri primite,mizeriile alea de glume cu M*****,toate suferintele astea de 2 lei.La noi in staff persoanele se lasa influentate prea usor si nu tot timpu sunt influentate in bine.Imi pare rau dar nu stau sa inghit cacaturile astea! A fost o placere sa cunosc cateva persoane de aici,cu care sper sa ma ingeleg si dupa.Poate cand problemele astea se vor rezolva atunci o sa revin din nou cu o cerere ,pana atunci va salut! Peace&Love Perioada: Permanent
 11. O sa ma ocup eu de el!
 12. Andrei iti spun sincer,cu toti am avut dubii despre tine si despre stilul tau de joc! Eu cu Jake,am decis sa incercam o tactica de combatere a unui jucator cu wall. Adica avem un demo de 10 runde cu tine,fiecare faza a ta trebuie urmarita in slow motion pentru ati observa prefireul si pentru a deduce codul ascuns! + Dovada ca nu ai ceea ce ai fost acuzat lipseste! + Avand in vedere ca esti STEAM OFF poti baga coduri inclusiv pe stick,usb etc +Verificarea pe care ai primit-o nu a fost facuta de cineva calificat pentru asta! +Nu ne potii prezenta un wargods. LINK DEMO ZIPPYSHARE: https://www99.zippyshare.com/v/WiHcC3kk/file.html LINK DEMO WE TRANSFER: https://we.tl/t-ZBMpyfRLPU P.S: Demo-ul a fost urmarit de un fost lider OVERWATCH acesta fiind Jake!
 13. Dap,am facut o greseala! Am vazut ceva mesaje pe U@ Si atunci cand m-am uitat pe tine am vazut o faza destul de clara,dar se pare ca m-am inselat! Imi pare rau,dupa ce ti-am dat ban.l-am scos deoarece am aflat de la Nope greseala facuta!

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37