Jump to content

ChampioN ♛

Members
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

1 Follower

About ChampioN ♛

 • Rank
  Manager / TRUST.VIPGAME.RO

Recent Profile Visitors

149 profile views
 1. Incepator ? Prietene omul cu numele asta Florin Fx care il cunosc eu face teme pentru comunitati in Photoshop contra cost si are si clienti pentru ca se descurca omul. Acum nu stiu daca ai pus numele asta sa te folosesti de creatiile lui, nu stiu daca avatarele alea ii apartin, desi probabil ma incurc si is facute de tine deoarece se vede ca is de incepator. Is curios la creatiile pe care le pui in continuare.
 2. aremac enciclopedia
 3. Am Am/N-am mouse de gaming.
 4. voi fi prezent.
 5. Denumire: Awards System Descriere propunere: Awards system este un sistem care pune o anumita iconita userului care indeplineste o anumita iconita, iconitele se afiseaja in userinfo sau in semnatura (la alegerea celui care il configureaza) Avantaje: stimularea userilor de a face posturi (ex: la 50 posturi primesti award ul X) adaugarea unei iconite premium care va fi folosita la achizitionarea gradului, is mai multe avantaje. Dezavantaje: e posibil incarcare userinfo dar momentan vad ca nu are prea multe ca sa poata sa-l incarce Ai creat poll?:nu, Pro/Contra cu motiv.
 6. Pare interesant, chiar daca nu aduce un + prea mare comunitatii motiveaza membrii sa faca lucruri utile ca sa ajunga in acel post. Mai ales copiii din ziua de azi care vor sa se faca cunoscuti Dar de aceasta lista ar trebui sa se ocupe un grup administrativ care sa aleaga membrii cu contributii bune. Pro
 7. Cand faci o propunere pentru un proiect in cazul tau GFX School trebuie sa ai o echipa pregatita. O categorie se poate face dar daca nu se ocupa nimeni de ea e degeaba. Iar in cazul scolii photoshop is atatea tutoriale pe net de unde poti invata, bine nu chiar toate detaliile cum le ai putea invata de la un designer care iti mai da si anumite sfaturi. Is pro daca ai o echipa de desgineri buni iar contra daca n ai echipa.
 8. shht ca induci lumea in eroare, cine citeste te crede Binee v-am gasit
 9. v1: v2 v3
 10. Conținut topic (textul de pe lucrare) » vipforce Tema lucrării (tema care face referire la render/stock) » stock Render/stock » Dimensiuni » 150x250 Tipul lucrării (avatar/semnătură/logo/banner) » avatar Timpul competiției (5 voturi pe lucrare sau în total, 10 voturi pe lucrare sau în total) » 5 voturi pe lucrare Cui trimit lucrarea? » mi o trimiteti mie. text secundar: www.vipgame.ro
 11. v1 nuanta
 12. Accepted TC

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37