Jump to content

asdas

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About asdas

 • Rank
  Membru Nou
 1. https://imgur.com/a/T58nt52 www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1615167 (Aici daca mai este ceva de sters,stergem dupa,ca eu atata am stiut )
 2. Numele dvs. : asdas Numele adminului reclamat : Hobby.dll Data si ora : 29/01/2019 15:02 Motiv reclamatie : Am luat ban degeaba pe motiv ca nu am dat poze dar mie nu mi`a facut poze eu vorbeam cu adminul Just Do It si eram spectator. Nu am gasit nici o poza in calculator facuta de Hobby. Cum sa imi faca poze daca eram spectator????? Sa imi arate el cand si unde mi`a facut poze ??? Ca eu caut de 2 zile si nu gasesc nici o poza. Se vede in poza cum incerca Just Do it sa imi explice cum sa fac testul . Dovada (Screenshot) : imi cer scuze ca nu pot face print am facut poza cu telefonul . Multumesc pentru intelegere !! https://imgur.com/a/CXCADZ5
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. Nick : asdas IP : 79.112.176.25 Steam ID : Adminul care v-a banat : blonda Data , ora , harta :01.08.2019 / 13:38 / cs_italy Dovezi ( se accepta print la consola / snapshot) : Mai doresti sa spui ceva? : nu am gasit pozele unde a spus ea si am dat "search" a durat ceva pana am dat de poze deja aveam ban Va rog daca se poate sa se rezolve problema. imi cer scuze daca nu am completat bine spun inca o data ca nu ma pricep la asa ceva pe viitor o sa fiu mai atent. am pus pozele aici : https://imgur.com/a/BCxBtxa Multumesc !

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37