Jump to content

Alberto.#

Members
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Alberto.#

 • Rank
  Membru Nou
 1. Nume: Alberto Vârstă: 16 De ce aplici pentru acest grad ?: Pot aduce useri posturi si multe altele pe scurt dezvoltare. Ce sectiune doresti spre moderare?: Gaming Multimedia si Tehnologie Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate ?:Posturi si activitate. Ai intrat in grupul nostru de Facebook ? (CLICK AICI) :Da. Ai intrat in grupul nostru de STEAM ? (CLICK AICI) : Nu momentan Ai intrat in grupul nostru de Gametracker? (CLICK AICI) :Inca nu Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Abea ce m am reapucat de tot. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat ?: Da. Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament ?:Da. O scurta descriere despre dvs.(minim 30 cuvinte): Muncitor si ambitios ce sa zic despre mine. Alte precizari:Nimic sper sa ne intelegem.
 2. Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]:Avatar Text principal:Alberto.# Text secundar [VIPGAME / VIPGAME.RO / SERVER.VIPGAME.RO / derivate ale comunității]:VIP GAME Intra cine vrea iese cine poate ! Dimensiuni:Pentru forum! Stock/Render[obligatoriu]:https://imgur.com/a/LiBGine Ultima cerere creată? :Nu stiu exact de mult.. Alte precizări:Multumesc anticipat pentru ajutor.
 3. dennyss Ninjalau vs Deliric e de vina!
 4. Atena
 5. Al 96-lea a murit de batranete.
 6. Foarte simplu fotbalul inca exista !
 7. De unde ati aflat:Go4IT Stirea pe scurt: Portofelul electronic phyre, lansat la noi în ţară la finalul anului trecut, a ajuns să fie folosit de peste 12.000 de români, ceea ce arată că piaţa noastră este interesată de alternative la serviciile financiare oferite de către bănci. Am vrut să vedem şi noi ce oferă portofelul digital creat de start-up-ul fintech phyre România, iar accesul la serviciu este foarte uşor, fiind necesară doar descărcarea din AppStore sau Google Play Store a aplicaţiei. Cea mai utilă funcţie a serviciilor phyre este că ne permite să facem plăţi cu telefonul oriunde în lume, la orice POS contactless. Pentru a putea plăti cu telefonul mobil este necesară parcurgerea câtorva paşi simpli. Link direct/screen shot (sursa stire):Sursa.
 8. De unde ati aflat:Go4IT Stirea pe scurt: Aproximativ 1 milion de sisteme Windows produse de Asus şi echipate cu software-ul Live Update pentru instalarea automată a actualizărilor au primit aplicaţii malware, descărcate de pe servere Asus compromise de hackeri. Potrivit analizei făcute de experţii în securitate cibernetică ai Kaspersky Lab, atacatorii au reuşit să ascundă aplicaţiile infectate aplicând un certificat de securitate digital semnat Asus. Odată strecurat în sistemul de livrare automată actualizărilor software, malware-ul apărea ca şi actualizări software de importanţă “critică”. Link direct/screen shot (sursa stire):Sursa.
 9. De unde ati aflat:Go4IT Stirea pe scurt:Redmi Note 7 Pro, noul telefon Xiaomi cu cameră foto de 48MP şi preţ de 200 dolari, nu va ajunge oficial în Europa. Lansat oficial pentru piaţa din China şi India, Redmi Note 7 Pro a stârnit mult entuziasm în rândul fanilor Xiaomi, produsul cu design premium şi dotări de invidiat fiind aşteptat şi în pieţele internaţionale. Din păcate, Xiaomi a confirmat între timp că doar modelul Redmi Note 7 non Pro va fi disponibil în versiune internaţională, decizia luată ţinând de strategia de marketing a companiei. Sigur, la un preţ în jurul sumei de 200 euro Redmi Note 7 Pro ar fi un adevărat best-buy, însă de aceasta dată oferta s-a dovedit a fi prea bună pentru a fi reală. Link direct/screen shot (sursa stire):Sursa.
 10. Quantic Dream a dezvăluit, prin intermediul paginilor oficiale de Epic Games Store ale jocurilor, cerinţele de sistemnecesare pentru a rula recent dezvăluitele versiuni pentru PC ale fostelor titluri exclusive (de PlayStation) Heavy Rain, Beyond: Two Souls şi Detroit: Become Human. Configuraţiile minime şi recomandate sunt indentice pentru toate cele trei jocuri, cu o diferenţă notabilă: în timp ce Heavy Rain şi Beyond: Two Souls vor folosi DirectX 11, cel mai recent din aceste titluri – Detroit: Become Human – va utiliza API-ul Vulkan (pe care şi id Software îl preferă pentru viitorul DOOM Eternal). Cerinţe minime: • OS: Windows 7 (64 bit) • Procesor: Intel Core i5-2400 3.4GHz sau echivalent • Memorie RAM: 4GB • Video: NVIDIA GTX 660 sau echivalent • Memorie video: 2GB VRAM Sistem recomandat: • OS: Windows 10 (64 bit) • Procesor: Intel Core i7-2700K sau echivalent • Memorie RAM: 12GB • Video: NVIDIA GTX 1080 sau echivalent • Memorie video: 8GB VRAM Heavy Rain, Beyond: Two Souls şi Detroit: Become Human vor fi lansate în versiuni pentru PC, doar prin intermediul Epic Games Store, mai târziu în cursul anului 2019.
 11. Studioul The Farm 51 a publicat un prim teaser cu secvenţe de gameplay din Chernobylite, jocul a cărui acţiune va avea loc la 30 de ani de la dezastrul nuclear de la Cernobîl. Apariţia din această toamnă a jocului va fi precedată de o campanie de crowd funding pe Kickstarter, jucătorii fiind astfel invitaţi să ia parte la procesul de realizare a lui Chernobylite. Participanţii la această campanie de finanţare vor avea ocazia ca, alături de precomanda pentru joc, să primească mai multe tipuri de recompense, cum ar fi o mască neagră de stalker, dar şi să ajute financiar studioul producător pentru a adăuga noi locaţii de explorat în joc, precum şi alte elemente de gameplay suplimentare. Chernobylite spune povestea unui fizician, fost lucrător în cadrul centralei nucleare de la Cernobîl, care şi-a pierdut iubita în catastrofa apărută atunci când nucleul topit al reactorului cu numărul 4 s-a amestecat cu alte substanţe chimice pentru a da naştere unui material radioactiv care nu a mai existat nicăieri şi niciodată în lume. Marcat pe viaţă de această pierdere, trei decenii mai târziu, eroul din Chernobylite hotărăşte să se întoarcă în zona de alienaţie din jurul fostei centrale nucleare de la Cernobîl pentru a investiga în detaliu dispariţia persoanei iubite. Evident, nimic nu este ceea ce pare, iar întâlnirile cu ceilalţi stalkeri (da, fix aşa sunt numiţi de către producători), confruntările cu creaturile paranormale ivite din altă dimensiune sau sistemul de crafting bazat pe cunoştinţele de fizică şi chimie ale protagonistului sunt doar câteva dintre elementele importante ce vor marca povestea neliniară din Chernobylite. Pentru a crea o experienţă cât mai credibilă, membrii echipei producătoare au călătorit până în Ucraina, şi au scanat tridimensional numeroase porţiuni de teren şi clădiri din zona de alienaţie de la Cernobîl prin intermediul propriei tehnologii Reality 51, acestea urmând să fie recreate fidel în joc cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 4. Chernobylite urmează să-şi facă apariţia în toamna anului 2019, pe PC, prin intermediul Steam. Versiuni pentru console ale jocului sunt de asemenea plănuite.
 12. n timp ce piaţa este asaltată de Epic Games Store, care a obţinut exclusivităţi temporare precum Metro Exodus, trilogia Heavy Rain, Beyond: Two Souls şi Detroit: Become Human de la Quantic Dream sau viitorul Control de la Respawn Entertainment, replica celor de la Valve este destul firavă, aceştia folosindu-se de Game Developers Conference 2019 pentru a confirma o serie de modificări estetice pentru Steam. Mai exact, întreaga secţiune Library din clientul Steam va primi un upgrade vizual semnificativ, mult mai multe informaţii urmând să fie incluse în această pagină, precum lista de prieteni sau alte jocuri din biblioteca proprie, afişate sub forma de thumbnails. De asemenea, funcţia de căutare bazată pe tag-uri, deja prezentă în cadrul magazinului propriu-zis, va putea fi folosită şi în cadrul propriei biblioteci de jocuri, pentru a căuta după anumite criterii doar în rândurile titlurilor deja deţinute. Secţiunea aferentă fiecărui joc în parte din Library (biblioteca de titluri deţinute de utilizator) va primi la rândul său un nou look, elemente precum timpul petrecut în respectivul joc, achievement-urile deblocate sau prietenii care deţin/se joacă acel titlu urmând să fie mult mai vizibile. Nu în ultimul rand, Steam urmează să primească o nouă secţiune numită Events. Într-o piaţă dominată de jocurile concepute sub forma unor servicii care evoluează pe zi ce trece, pagina Events este menită să ţină evidenţa tuturor noutăţilor sau evenimentelor legate de titlurile preferate. Utilizatorii vor putea folosi integrarea cu aplicaţii precum Google Calendar sau iCal pentru şi vor putea apela la notificări direct din clientul Steam (desktop sau mobil), sau avertizări ce vor putea fi trimise prin e-mail sau SMS. Toate acestea se adaugă deja confirmatelor opţiuni de a putea rula jocurile de pe Steam prin stream video nu doar într-o reţea locală, ci şi către dispozitivele mobile, precum şi deschiderii infrastructurii online folosite în jocuri precum Dota 2 sau Counter-Strike: Global Offensive şi către titlurile altor publisheri. Toate aceste opţiuni noi vor fi implementate treptat în Steam pe parcursul următoarelor luni.
 13. AM AM AM AM AM AM AM/N-AM Fost Excitat
 14. Infinit % e pizza.... Cat la suta iti plac Integramele ?

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37