Jump to content

SoartA

Members
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About SoartA

 • Rank
  Membru activ
 1. Nume : Nume pe server : Link-ul Wargods-ului : Doresc sa particip la concurs : Votez comunitatea TM.VIPGAME.RO : Pentru a participa trebuie sa lasati replay la acest TOPIC ! Exemplu : Nume :SoartA Nume pe server : [TM]SoartA Link-ul Wargods-ului : www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1635874 Doresc sa particip la concurs : DA Votez comunitatea TM.VIPGAME.RO : DA/NU
 2. sectiunea asta este doar un test pentru concursul care are loc
 3. Eu propun sa lasi amuzamentul deoparte si sa te uiti mai bine pe link ul wg ului,wg este facut pe steam " Type (Steam/NonSteam): Steam # STEAM_0:0:478016148 " iar cfg ul " Antiss.cfg " este nedetectabil dar in acelasi timp si interzis!
 4. ai mentionat ca a jucat fratele tau pe nonsteam dar wargods ul este facut pe steam, " super simple wallhack " a fost folosit pe steam! afirmatia ta este falsa iar cererea asemenea afirmatiei! Plus " antiss.cfg" care de asemenea nu este permis!
 5. link ul wargods ului este acesta www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1634918 iar la evaluarea de catre 4 membri ai staff ului au fost gasite alias-uri nepermise pe server plus un cfg cu care ai jucat anterior pe serverul nostru si anume SedaN.cfg care continea 385 de alias-uri. Ca urmare, unban ul tau este gresit si total lipsit de dovezi si argumente!

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37