Jump to content

anaxor

Manager Server
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About anaxor

 • Rank
  Membru Nou

Recent Profile Visitors

184 profile views
 1. se pare ca nu ai ban, incearca sa intri pe server.
 2. banul a fost scos, asteptam adminul in cauza daca are dovezi sa ni le prezinte. Adminul in cauza nu are dovezi, a fost rugat ca data viitoare sa se asigure inainte de a da ban.
 3. Te-am vazut prea putin online, folosesti google translate sa comunici cu noi? cum crezi ca va functiona in continuare? Nici pe server nu te-am vazut destul de mult iar cand intri te plangi ca ai lag, mai bine alegi alt server unde intr-adevar poti juca. Mai astepta ceva timp sa ne mai cunoastem, inca nu am incredere sa iti dau admin.
 4. make your hours, I saw you one time online.
 5. praf? ce ai de spus in aparare`?
 6. Acceptat
 7. unbanned!
 8. i see you playing on server....:x so? Topic closed
 9. si celalate informatii? nu poti sa completezi un formular? de unde sa stiu eu ipul tau?
 10. Te-am vazut prea putin pe server, intra pe TS sa vorbim, mai schimbam si noi cateva cuvinte facem orele in joc si vedem.
 11. Sincer nu te-am vazut nici pe server nici pe TS; intra, socializeaza si vedem, esti cam micut de varsta,...nu ca ar fi o problema insa nu te cunoastem si am vrea sa o facem pentru a vedea cum merge relationarea intre noi. Las cererea deschisa si vedem.
 12. Acceptat!
 13. Acceptat
 14. te-ai simtit ofensat? cu tine se vorbea? Comportamentul, da, lasa de dorit insa nu cred ca e foarte mare ofensa, voi vorbi cu Deea in legatura cu asta, totusi,...Deea e Deea, trebuie sa zica ceva. Multumim pentru avertizare.

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37