Jump to content

HazardGFX

Members
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About HazardGFX

 • Rank
  Membru Nou
 • Birthday 10/25/1997
 1. #DDB Doar Dinamo Bucuresti !
 2. Nationala de tineret a Romaniei a obtinut o victorie de poveste in etapa a doua a fazei grupelor de la Campionatul European trecand cu scorul de 4-2 de reprezentativa similara a Angliei. A fost o partida in care "tricolorii" mici su suferit si au reusit sa invinga cu doua goluri inscrise pe final. Duelul de la Cesena a inceput excelent pentru formatia lui Radoi, Ivan si Man ratand doua ocazii incredibile in primul sfert de ora. Anglia, cea care ne speria cu fizicul jucatorilor sai si cu ritmul infernal de joc, a fost foarte timida in exprimare in prima parte, avand avantaj numai la capitolul posesie. Partea secunda a inceput cu un forcing al adversarilor, romanii fiind masati in propria treime de teren si degajand de multe ori in disperare de cauza. Lucrurile s-au schimbat in minutul 75, atunci cand Florinel Coman a inventat un dribling prin care a scos o lovitura de la 11 metri, iar Puscas a reusit sa transforme penaltiul fixandu-l pe portar pe linia portii. Englezii au egalat rapid, dupa numai 3 minute, Gray reusind sa puncteze cu un sut excelent plasat, Radu reusind sa stearga putin balonul, fara sa il poata devia in afara terenului. Am reusit sa inscriem pentru 2-1 prin Ianis Hagi, cel care a profitat de o gafa a unui englez, a driblat scurt si a marcat cu un sut pe coltul scurt. Nebunia a continuat si dupa un minut Anglia ne-a egalat inca o data pe fondul unei lipse de concentrare a jucatorilor din defensiva. Finalul de meci i-a apartinut lui Coman, care a marcat de doua ori. Mai intai, in minutul 89, a tras de la distanta, iar portarul Henderson a scapat mingea in plasa, pentru ca apoi, in minutul 93, sa trimita in poarta cu un vole superb. A fost o partida in care portarul Andrei Radu a avut o serie de interventii fabuloase, iar Pascanu a fost pe alocuri imperial in defensiva. Nu trebuie sa il uitam nici pe Stefan, cel care a salvat un gol ca si facut respingand de pe linia portii. Romania se impune in fata Angliei si, cu 6 puncte dupa doua etape, este ca si calificata in semifinalele Campionatului European de tineret.
 3. King of VIPGAME !
 4. +1
 5. pentru inceput , e foarte bine , mult succes KW .
 6. Posibilitatea de a face o cerere pentru avatar tip .gif in cadrul sectiunii Design ! (permis doar staff-ului comunitatii) Sa de-a cineva T/C .
 7. eu nu sunt pro sa descarci aceste cfg-uri , de ce ? pentru ca fiecare isi face setarile individule , nu toata lumea joaca la fel , deci eu personal va recomand sa va faceti singuri cfg .
 8. 09:07
 9. În acest caz reclamant este Federaţia Română de Fotbal, iar pârâţi sunt ACS FC Academica Clinceni, Fotbal Club FCSB SA, Vasile Geambazi şi George Becali. În plus, sesizarea făcută de ”U” Cluj a fost adăugată la proces după ce Comitetului Executiv al FRF a abrobat-o în şedinţa de săptămâna trecută. În situaţia în care se dovedeşte că FCSB şi Academica Clinceni au legături directe, atunci ilfovenii nu primesc drept să joace în Liga 1, iar poziţia pe care momentan o ocupă în prima ligă devine vacantă. Iar în regulament, la articolul 18 din ROAF, e specificat clar ce se întâmplă în situaţia în care un loc devine vacant. ”Locurile care au devenit vacante în acest mod vor fi ocupate de echipele retrogradate în campionatul precedent, cel mai bine clasate şi care îndeplinesc condiţiile de participare în competiţia respectivă”, e scris în regulament. Astfel, Dunărea Călăraşi, ultima retrogradată din Liga 1, ar beneficia de această excludere şi ar fi reprimită în prima ligă. Dunărea a primit licenţa de Liga 1, astfel că nu ar avea probleme. Dacă aceasta nu şi-ar dori să participe, următoarea care ar beneficia ar fi Concordia Chiajna, iar abia a treia ar fi ”U” Cluj. Academica Clinceni ar urma să joace în Liga 2.
 10. Majoritatea raspunsurilor sunt ma joc pe telefon , in aceeasi situatie ma aflu si eu

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37