Jump to content

Nexus#

Members
 • Content count

  502
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nexus# last won the day on May 19

Nexus# had the most liked content!

Community Reputation

49 Excellent

1 Follower

About Nexus#

 • Rank
  Membru VIPGAME ROMANIA
 • Birthday 02/03/2000

Recent Profile Visitors

106 profile views
 1. +1
 2. util
 3. @aIm.? @nFl vs @Jack Daniel's
 4. Un patron catre altul: – Cum de angajatii tai sunt mereu asa punctuali? – Simplu: 30 de angajati si 20 de locuri de parcare.
 5. Dupa un pescuit norocos, Bula se pregateste sa friga un peste la gratar. – Nu crezi ca inainte de a-l frige ar trebui spalat? spune mama sa. – Mereu imi pui intrebari anapoda. De ce sa-l mai spal? Nu a stat toata viata lui in apa?
 6. Sotia urca pe cantar. Sotul ii spune: – Nu esti grasa deloc! Doar ca pastrand proportia ar trebui sa fii putin mai inalta! – Si cam ce inaltime ar corespunde cu greutatea mea? – Cinci metri si jumatate!
 7. Nume Serial: Blue Mountain State. Poveste pe scurt: : Blue Mountain State este o serie de televiziuni cu Darin Brooks, Alan Ritchson și Chris Romano. Trei bobocari care au participat la stația de fotbal din Midwestern College Blue Mountain trebuie să se adapteze rapid la viața colegiului și să jongleze cu fotbalul, fetele, orele și hobby-ul non-stop. Nota: 9 Poza:
 8. Nume Serial: The Vampire Diaries Poveste pe scurt: Elena, una dintre cele mai populare eleve din liceul în care studiază, a avut parte în urmă cu 4 luni de o mare tragedie: părinții ei au murit într-un accident de avion. Astfel, aceasta, împreună cu fratele ei în vârstă de 15 ani, trebuie să facă față imensei pierderi. Anul școlar tocmai a început. Elena, împreună cu prietenele ei, este fascinată de prezența unui nou elev, tânăr, misterios și carismatic, pe nume Stefan. Cei doi tineri au început deja să vorbească și nici să-și facă ochi dulci nu se sfiesc. Ceea ce nu știe Elena este că Stefan este de fapt un vampir în vârstă de 200 de ani. Chiar dacă este vampir, Stefan încearcă să-și ascundă instinctele. Stefan are un frate , pe nume Damon care, față de Stefan, își continuă viața de vampir, rănind oameni și încercând chiar s-o ucidă pe Elena. Acesta fiind punctul de pornire al unei rivalități atroce între cei doi frați. Serialul The Vampire Diaries este o adaptare a unei serii de cărți publicate în 1991. Nota: 10 Poza:
 9. Nume Serial: Riverdale Poveste pe scurt: Riverdale este un serial de televiziune american, care a început la 26 ianuarie 2017 și încă se difuzează și în prezent pe canalele "The CW" și "Netflix". Serialul se bazează pe personajele "Archie Comics", cu KJ Apa în rolul lui Archie Andrews; Lili Reinhart ca Betty Cooper; Camila Mendes ca Veronica Lodge; Cole Sprouse ca Jughead Jones, naratorul serialului; Ashleigh Murray ca Josie McCoy și Madelaine Petsch ca Cheryl Blossom. Mai sunt personaje ca Fred Andrews, Alice Cooper, FP Jones și Hermione Lodge, părinții lui Archie, Betty, Jughead și respectiv, Veronica. Nota: 10 Poza:
 10. Descriere: Anul in care a aparut: 2018 Actori principali: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Gen film: Actiune Trailer:
 11. Descriere: Anul in care a aparut: 2006 Actori principali: Marlon Wayans Gen film: Comedie Trailer:
 12. Descriere: Anul in care a aparut: 2019 Actori principali: John Lee Hancock, Kathy Bates, John Carroll Lynch, si Kim Dickens. Gen film: Actiune, drama Trailer:

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37