Jump to content

Plopo

Members
 • Content count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About Plopo

 • Rank
  Manager FURIEN.VIPGAME.RO
 1. Super avtarele. Am ales unul, mersi. Se poate da t/c
 2. Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: Avatar forum Text principal: Plopo Text secundar [VIPGAME / VIPGAME.RO / SERVER.VIPGAME.RO / derivate ale comunității]: furien.vipgame.ro Dimensiuni: 150x250 Stock/Render[obligatoriu]: https://imgur.com/fbolD4s Ultima cerere creată? :- Alte precizări: puteti folosi si alt stock, nu neaparat asta, poate gasiti ceva mai ok
 3. https://imgur.com/a/SOw0jSe Daca tie ti se pare ca asa e activitate de admin, te inseli! Ai pretentii la +2 avand in vedere ca abia intri pe server??? Nu mai vad un ban in banlist la tine de mult. In loc de +1 o sa primesti un -1 ca sa te inveti, data viitoare sa faci activitate pe server si sa ai banlist cand vrei up.
 4. IMI DAI MESAJ IN PRIVAT DACA AI CEVA DE ZIS, NU POSTEZI ASA PE FORUM! AI 9 ORE DE CAND JOCI, NU IN ULTIMA SAPTAMANA, IN ULTIMELE ZILE NICI NU AI JUCAT.
 5. Vreau sa vad activitate, asta insemnand content forum, banlist, cat si pe ts si server. Iti dau gradu in cateva zile, cand ajung acasa, nu stiu exact.
 6. Moderator. iti dau gradul peste cateva zile, cand ajung acasa. Sau itt da sann cand isi face laptop-ul.
 7. Imi place ca toti scrieti acolo ca “pot ajuta cu o donatie din cand in cand” sau “o sa donez cand...” dar nu vad unul sa doneze. Daca stii ca nu poti dona sau nu vrei. Scrie acolo “nu vreau/nu pot dona”. Asteapta sa iti raspunda @Sannty ca eu nu sunt acasa.
 8. beneficiile se iau pe donatie, nu pe activitate

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37