Jump to content

Haky

Administrators
 • Content count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

71 Excellent

About Haky

 • Rank
  Dezvoltare TeamSpeak3 / Manager MIX-AREA .
 1. Am plans .. Inca plang ..
 2. Sambata, 01.06.2019, se va tine o sedinta generala unde toate persoanele care au grad pe forum sunt invitate si am dori o prezenta cat mai mare. Se doreste dezbaterea urmatoarelor subiecte: Viitorul comunitatii. Modificare staff. Proiecte noi / vechi nedesfasurate. Ca sa stim mai bine ce planuri aveti cu privire la comunitatea VipGame, dorim sa tinem o mica/mare conversatie destinsa alaturi de toti membrii staffului. Dorim sa va multumim anticipat pentru tot ce ati facut in aceasta frumoasa, mare familie.
 3. Bine ai venit !
 4. Problema s-a rezolvat. Playerul a primit unban. In pozele respective nu este anti-ss. T/C.
 5. M-am uitat mai atent pe cererea ta de unban, am ajuns la concluzia ca nu sunt suficiente dovezi ca banul sa ramana. Rog si ceilalti colegi ai mei sa lase reply aici pentru a ajunge la o decizie unanima.
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. @Davidu @vancy vs @TheSuspect
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. @Haky Fara discutii. @aIm.? vs @Deliric e de vina!
 11. @JoNNN-;x Pentru mine este clar cine a castigat. Multumesc foarte mult, @JUVE.D✓. Esti cel mai tare.
 12. Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: avatar forum Text principal: Haky Text secundar [VIPGAME / VIPGAME.RO / SERVER.VIPGAME.RO / derivate ale comunității]: VipGame Dimensiuni: avatar Stock/Render[obligatoriu]: Voi sunteti sefii Ultima cerere creată? : Pe la inceputul comunitatii Alte precizări: John a tinut sa ma faca gelos cu noul avatar. Apelez la voi, sefii pe pensule, sa detin un avatar mai frumos ca al lui @JoNNN-;x EDIT: imi cer scuze, am uitat sa mentionez urmatoarele: Nu vreau fete, masini, lei, caractere basme, anime, filme, etc .. Nu se poate ca acest coleg de al meu sa detina un avatar mai frumos ca al meu, din moment ce eu apreciez cel mai mult designerii din toate categoriile de grade, functii de aici.
 13. Playerul sustine ca era in alt+tab in timpul pozelor, nu cu intentia sa le urce. Desi adminii ar trebui sa faca poze cand este o situatie buna pentru ss, vad asta cu ajutorul esp-ului. Daca sustineti ca s-a verificat chestia asta si este ok, atunci nu ne mai batem capul.
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37