Jump to content

Ect

Members
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Ect

 • Rank
  Membru Nou
 1. Salut! scuze, abia am vazut acest reply si deja am deshis un alt topic. sper sa fiu ajutat
 2. Nume owner:EcT Contact owner: pm DNS + IP: 5.254.20.19:27015 Link către cererea de afiliere: - Link GameTracker:https://www.gametracker.com/server_info/Zm.VIPgame.Ro:27015/ Salut! Am si eu nevoie de cateva pluginuri. am gasit https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=815447 si https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=890167 dar nu functioneaza la mine pe server si nu stiu de ce. Daca puteti voi sa luati sursa sa faceti din 2 unu' care sa mearga cu biohazard.inc As mai avea alte acest plugin la care imi da bad load : https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=659532
 3. Daca doriti sa lasati un reply sa stim la care ne adunam mai multi, ar fi cel mai bine, puteti lasa si reply cu: /vin la toate/
 4. Salut! Weekendul viitor, Vineri, Sambata si Duminica vor avea loc eventuri de Biohazard Escape in care schimbam modul jocului din biohazard clasic in Escape! Vineri ora 20:00 Sambata 16:00 21:00 Duminica 15:00 18:00 21:00 Evenimentele vor tine 30 de minute si momentan nu exista premiu! O sa va rog daca doriti ceva mape in special, sa le scrieti aici!
 5. salutare!
 6. Ms fenomenal, am rezolvat! Nu bagasem cvar unde trebuie +i-am dat reinstal pe reHDSL la recomandarea lu stelynnn acum doresc sa fac un plugin de vip dar pentru asta o sa fac o alta cerere de plugin!
 7. Eram la pasul in care faceam plata serverului, si dintr-o data m-a palit ideea, ba, dar daca nu am ce face cu serverul de gta si platesc ca prostu? Ca de, e numa 4 euro... 50 sloturi, dar de ce sa ofer cand din partea cealalta e dezinteres? Asa ca vin si intreb! Este interes? Da\Nu
 8. intrebarea mea era, Are rost sa cumpar un host de gta de la GPhosting pt a-l baga in acesta comunitate? Am un prieten care vrea sa avem un server impreuna.
 9. Nume dorit: Număr de sloturi: Gta.vipgame.ro IP & port: - Mod de joc: gta san andreas multiplayer God Father Contact deținător/deținători: EcT PM Numele firmei unde este găzduit : va fi la GP Link GameTracker: nu e Salut! Am vrut sa vad daca, comunitatea ar fi pregatita sa gazduiasca si sa creasca un server de SAMP (san andreas multi player) Asta ar insemna un pic de ajutor pe partea de scripting dar mai mult ajutor pe partea de activitate pe server, sa fie jucatori online, si sa fie interes in acest sens, Mi-as dori sa deschid un server de acest gen pentru ca deschide multe oportunitati pe care jocul Counterstrike nu le ofera
 10. Ca sa! sau house cum i se mai zice >progressive>
 11. Zilnic sunteti obligati sa cresteti sansele jucatorilor sa ajunga la serverul nostru votand serverul pe diverse platforme. Aveti aici linkurile: http://www.csservers.ro/voteaza/zm.vipgame.ro https://topg.org/cs-servers/in-511191 https://servere-cs.freakz.ro/cs_server-Zm.VIPgame.Ro-80995.html Model topic: Nume : [nume admin] Voturi zombie Azi dd/mm am votat serverul pe x forumuri Dati reply la postarea voastra numai!
 12. Nume owner: EcT Contact owner: pm DNS + IP: Zm.vipgame.ro + Address: 5.254.20.19 Port: 27015 Link către cererea de afiliere: - Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/Zm.VIPgame.Ro:27015/ Situatie: I-am facut tot ce am stiut, am 2 pluginuri pe care nu le ia. multijump si parasuta. adica le ia dar nu le citeste cvarurile. Pe langa asta nu stiu daca am facut tot corect si daca se poate intra pe el de pe un cs normal ca am steam. plus ca am dat si boost si nu am nici un drop. x Sper sa ma ajute careva, eu sunt disponibil mai toata ziua maine Si seara asta!
 13. Salut baieti! AM vrut sa ii dau boost serverului de zombie si pt ca nu am ami facut de mult asta nu vreau sa iau teapa asa ca, va intreb pe voi. Unde considerati ca ar fi cel mai bine sa imi boostez serverul? Multumesc anticipat pt raspunsuri! Cu cat mai multe firme serioase cu atat mai bine, ca pe viitor si alti administratori sa se poata inspira.
 14. Model reclamatie Numele tau in Counter-Strike: Numele adminului reclamat: Dovada: Nu faceti reclamatii fara dovada! Warn!

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37