Jump to content

[FUN]^SultaN

Overwatch
 • Content count

  137
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

[FUN]^SultaN last won the day on March 18

[FUN]^SultaN had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

About [FUN]^SultaN

 • Rank
  Leader Overwatch

Recent Profile Visitors

279 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. Pentru limbajul pe forum in fata mea ai o "bila" neagra. Iti dau dreptate cu supararea de la inceput, tu fiind banat ti-ai pierdut timul sa vii pe forum cu explicatii si explicatii, primind contra fara un argument sau ceva. Posibil adminul vazand aliasuri si la noi fiind interzise nu la mai interesat de unde sunt, dar ce ai tu nu are treaba cu jocul online. Lasa-mi datele pentru unban, forum sau ts3.
 3. Sa o lamurim : Eu inteleg treaba cu botul ala, nu toti ne pricepem. Daca tot vii cu cerere de unban si iti da unu contra te aprinzi, tu esti ala destept..... Copii retarzi si cum mai zici tu acolo, practic ne jicnesti adminii te poate lasa cu ban pe forum temporal nu? Ai facut cerere de unban taci si vezi ce pareri ai, nu e piata aici sa vorbim care cum vrem. Pro pt unban dar cu comportamentul de 16 ani poate ai mai mult da nu se vede, nu te vad bine, maturizeaza-te.
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. E wall toata ziua cum zicea blonda ca ai faze runda 2, dar prea evidente, oricat de bun esti nu tii tinta pe ei prin peretii aia si iesi cu tinta aia nenorocita exact pe ei. Chiar si la sunet ai o marja de eroare, dar tu nu ai avut, ii stiai exact pe toti, nu vorbim de sunet. Banul ramane, si vizionati mai bine demo-ul ala!
 8. Acceptat, datele pe ts3 sau forum.
 9. Pro si de la mine.
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. Contra orelor si a ts-ului. Orele le poti face destul de repede, pentru ts3 sunt sanse aproape 100% de rezolvare, sorry. Ts-ul il folosim pentru o comunicare mai buna, rapida, eficienta, deci ts e obligatoriu. Daca reusesti cu aceste 2 sunt Pro.
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. https://servere-cs.freakz.ro/cs_server-5.254.86.239-80179.html : 72 http://www.csservers.ro/evidenta/fun.vipgame.ro : 5
 15. Nick Fondator : [FUN]^SultaN Nick Admin : GeT_R3KT, zap, aXa shine, GRG, chrome, sick Grad Vechi : moderator si admin Grad Nou : remove Motiv : inactivitate

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37