Jump to content

Hobby.dll

Administrators
 • Content count

  527
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Hobby.dll last won the day on June 11

Hobby.dll had the most liked content!

Community Reputation

221 Excellent

About Hobby.dll

 • Rank
  Administrator General / Asistenţă Forum / Suport Tehnic
 • Birthday 09/03/1995
 1. -Criterii- - Activitate pe sectiune / sectiuni , mai veche de 7 zile - Cont pe forum , mai vechi de 7 zile -Minim 100 de posturi pentru a putea aplica. -Minim 17 ani.
 2. Salut , eram si eu per server . Tu l-ai anuntat pe virus2k ,el fiind Detinator pe server , omul ti-a spus destul de clar ca nu are nimic , iar tu ai continuat cu "esti but , iesi afara , etc." . Zi multumesc ca ai primit kick si nu ban.
 3. Al asteptam pe Kattax cu o explicatie si motivul "pa" se sanctioneaza conform regulamentului :https://www.vipgame.ro/forum/index.php?/topic/7441-ts3-regulament-admini/
 4. ATENTIE : ACEST REGULAMENT SE APLICA PENTRU TOTI CELOR CE DETIN UN GRAD PE SERVERUL DE TEAMSPEAK3 Regulament Admini : - Nu dati ban / kick utilizatorilor cu motive jignitoare , astfel veti fi sanctionati cu -1 , pana la remove , (indiferent de grad). - La fiecare ban / kick dat , aveti nevoie de o dovada (ss , inregistrare sau martori ) , astfel veti fi sanctionati cu -1 , pana la remove (indiferent de grad). - Nu dati ban / kick pentru suferintele unui utilizator , doar in cazul in care sunteti Jigniti. - Cei ce detin un grad pe teamspeak3 si nu sunt implicati in Proiectul "MIX-AREA" , nu au niciun drept de a bana sau a da kick membrilor respectivelor canale , astfel se v-a sanctiona cu -1 , pana la remove. - Stati pe server doar cu nick-ul pe care ati primit gradul respectiv ! ( Daca doriti sa va schimbati nickname-ul, va rog sa instiintati o persoana Administrativa ! ) - Interveniti doar atunci cand sunteti contactati ! - Nu intrati pe canale private, daca nu aveti aprobarea unui Channel Admin ! - Nu aveti voie sa va dati channel admin altor persoane, decat detinatorilor de canale permanente ( private ) ! - Nu faceti canale la Servere publice, decat daca exista o cerere pe forum ! - Raspundeti cererilor prin pm ( private message ) ale utilizatorilor de creare a canalelor permanente ! - Dupa ce ati creat un canal pe TS aveti obligatia sa va scoateti "Channel adminul" dupa respectivul canal ! - Pe "Camera Administrativa" au voie doar persoanele Administrative ! - Nu dati grade persoanelor care nu au microfon doar daca va confirma cineva ca este o persoana adusa de el. >> Daca detii un grad si nu esti de acord cu acest regulament , anunta un Detinator sau Fondator pentru a-ti scoate respectivul grad.
 5. Rezolvat ,
 6. Daca o sa se mai repete o sa ajungem si la optiunea asta , @Powerel
 7. , nu te-am vazut la mix-uri.
 8. Salut , al asteptam pe Powerel cu o explicatie . Am mai zis de 1000 de ori ca serverul de teamseak nu are nici o legatura cu serverele de cs (doar in cazul in care persoana respectiva jigneste sau injura peste limita bunului simt).
 9. Rezolvat.
 10. Cand veni fi atunci revii cu o alta cerere ,
 11. Citeste intregul "regulament Admini" , revii cu cuvantul cheie si dupa vom lua o decizie.
 12. , nu te vad sa joci mix-uri , avem nevoie de admini activi pentru mix-uri.
 13. Adaugat.

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37