Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Titlu anime : Clannad After Story Numărul de episoade :24 Gen: Comedie, Dramă, Mister, Psihologic, Romantic. Teme: Viata reala, Scoala. O scurtă descriere : Seria a doua din Clannad. Părere personală : Continuarea unei serii exceptionale. Nota acordata acestui anime: 9 AMV / Trailer :
 3. Titlu anime : Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin Numarul de episoade : 26 Gen: Drama Teme: Război, Inchisoare, Prietenie O scurtă descriere : În anul 1955 șapte tineri trebuie să învețe cum să trăiască împreună în cadrul unei școli de corecție din Shio. Închiși într-un loc în care suferința și umilința sunt la ordinea zilei, ei așteaptă o rază de speranță care să-i lumineze în întunecata lume dintre gratii. Povestea relatează viața lor în cadrul acestei școli de corecție și modul în care evoluează și se formează caracterele acestora. Suferința le înmoaie inimile fragede, dar forța prieteniei e cea care le fortifică hotărârea și speranța. Părere personală : Foarte bun, merita vazut. Nota acordată acestui anime : 9 AMV / Trailer :
 4. Nick: dev. Grad: Mareshal Motiv: As vrea sa nu spun. Este ceva in familie. Perioada: 2 sapt Paste Fericit la toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 5. Titlu anime : Grand Blue Numărul de episoade : 12 (ongoing) Gen: Comedie, Viaţa-de-zi-cu-zi Teme: seinen O scurtă descriere :Iori Kitahara abia ce îşi începe viaţa de facultate la Universitatea Izu, dar înainte de asta trebuie să viseze, în timp ce îl ajută pe unchiul său. Numai că lucrurile nu sunt chiar aşa roz, căci întâlnirea cu un grup destul de bizar îl dă peste cap, iar Iori intră într-un cerc destul de vicios. Părere personală : Cel mai bun anime vazut in ultimele luni. Am ras cu lacrimi Nota acordată acestui anime : 10 AMV / Trailer :https://youtu.be/U6BYoN7NxzA
 6. Bine ai venit !
 7. Titlu anime : Nanatsu no Taizai Numărul de episoade : 24 Gen: Aventură / Fantezie Teme: Fantasy O scurtă descriere : Cele 7 păcate capitale sau Nanatsu no Taizai au fost cele mai puternice și cele mai dure reguli ale cavalerilor sfinți, au fost formați de 7 criminali brutali care au fost condamnați pentru crime grave și care și-au tatuat simbolurile a 7 animale pe trupurile lor. După ce au fost acuzați pentru uciderea marelui cavaler, ei au fost desfințați pentru o perioadă de timp precum și trădători și răufăcători. Aceștea sunt principalii protagoniști ai seriei. Părere personală : E printre cele mai bune anime pe care le-am văzut, le recomand cu încredere. Nota acordată acestui anime : 10 AMV / Trailer :
 8. eu @Davidu vs @xSosetaru
 9. @Sting @xSosetaru vs @dev
 10. +1
 11. Din pacate nu se poate As dori sa fiu in dubai la aceasta ora
 12. al 104-lea intepat de albina
 13. Sa scrii si un cuvant ! Modern
 14. N-am Am/N-am fumat la scoala?
 15. Ies la o plimbare
 16. 50% Cat la % iti place pepsi
 17. icre
 18. Trei blonde au mers in vacanta la un hotel care avea cateva camere unde se aflau barbati "disponibili". Pe fiecare usa scria nationalitatea si lungimea... Merg blondele la prima usa: francez, 25cm. Se bucura blondele dar se trezeste una si propune sa mearga mai departe. La usa urmatoare: rus, 32cm. Blondele erau in extaz dar zice una : Mai mergem la o usa si daca nu e ceva mai bun ne intoarcem. Pe urmatoarea usa scria: roman, 8cm. Rad blondele si se hotarasc sa-si bata joc de el. Intra prima si iese de acolo jumulita si vai de ea. A doua si atreia la fel. La care ultima care a iesit: - Prostu' asta de roman a scris grosimea !
 1. Load more activity

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37