Jump to content
 • Announcements

  • Hobby.dll

   WARNIGHT , CUPA VIPGAME #1 , 19/06/2019 , 100 EURO PAYPAL   06/15/2019

   VIPGAME ORGANIZEAZA PRIMA EDITIE SUB NUMELE  "CUPA VIPGAME #1" . Concursul se v-a desfasura de pe data de19/06/2019 PREMIU 100 EURO PAYPAL PENTRU INSCRIERI https://www.vipgame.ro/forum/index.php?/forum/800-inscrieri/

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Datele pe ts3 sau privat pe forum.
 3. "Doare??" nu e vina mea ca ai tu acelasi IP cu colegu tau... eu lui i-am dat ban ,iar daca el vrea unban,sa-mi prezinte testul WARGODS care l-am cerut azi-noapte !
 4. Today
 5. @Wizzard incearca sa intri acum
 6. Nume&Prenume(real): Nicola Alexandru Varsta: 24 Nick(numele cu care jucati cs): 7.aLexX Steam ID: Steam # STEAM_0:1:148950984 (STEAM ON) Puteti activa pe ts3?: Da insa nu am microfon Cat timp puteti sa adminati pe zi?: 2 3 ore, in timpul saptamanii deoarece am servici si nu pot mai mult insa in wekeend pot sta mult mai mult Puteti fii prezent la sedinte?: Da si nu, motivul este tot din cauza serviciului Test Warggods: www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1784202
 7. Daca adminul @Kobra nu vine cu dovada concreta a banului o sa primiti unban in maxim 12 ore
 8. Nume&Prenume(real): Nicola Alexandru Varsta: 24 Nick(numele cu care jucati cs): 7.aLexX Steam ID: Steam # STEAM_0:1:148950984 (STEAM ON) Puteti activa pe ts3?: Da insa nu am microfon Cat timp puteti sa adminati pe zi?: 2 3 ore, in timpul saptamanii deoarece am servici si nu pot mai mult insa in wekeend pot sta mult mai mult Puteti fii prezent la sedinte?: Da si nu, motivul este tot din cauza serviciului Test Warggods: www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1784202
 9. Ban Information Name: adi SteamID: STEAM_0:0:850730753 Reason: aim Unban Time: Permanent Ban
 10. Ban Information Name: sorry SteamID: STEAM_0:0:1085214208 Reason: no.ss-wall Unban Time: Permanent Ban
 11. 46
 12. I got ban for nothing "wall" that is a reason. I have less than 5k hours on steam and i just SCAN him FOR THIS I GER BAN NORMAL SCAN EXAMPLE Nick'ul tau: BANG BANG Data si ora banarii: 2 MIN AGO IP'ul tau: 79.195.177.29 STEAM_ID`ul tau: STEAM_0:1:58247031 Adminul de la care ai primit ban: ERROR Motivul banului: WALL Dovada ca ai primit ban:
 13. Ok , pozele sunt in cstrike, au de obicei numele harti pe care ai jucat , dar pentru limbajul neadecvat catre un admin , ai sa ramai cu banul permanent. Si daca de la inceput nu vroiai unban , puteai sa faci reclamatie.
 14. Da Nexus. N-am injurat pe nimeni pe forum ! Aberezi ! Primul post l-am scris la "cald" dupa eveniment probabil de aceea ti se pare tendentios . Din pacate tot nu mai vreau sa ma joc pe acest server dar asta nu inseamna ca jignesc pe cineva! Am dreptul sa postez pe forum ? DA . Am dreptul sa ma exprim liber ? DA . Nu jignesc pe nimeni cu "romanul" ... Daca ai impresia ca esti cel mai perfect de pe cel mai perfect server si ca toti adminii sunt cei mai perfecti iti spun ca esti NAIV. La fel cum nici eu nu sunt vreun perfect. Am injurat, imi asum. Dar nu am trisat, am luat ban nemeritat. Te-ai uitat macar sa vezi de ce mi-a dat BAN ? Uita-te pe log sa vezi conversatia... l-am intrebat sa-mi spuna unde sunt pozele si el mi-a dat ban. Asta e motivul pentru care a dat BAN pe Temujin. Acum deja cu tine sunt 3 pers din care niciuna nu mi=a spus unde erau pozele. Nu am gasit nici in regulament. In fine. Multumesc pentru atentie. Pentru mine e ok. Mi-am scris parerea, am primit 2 raspunsuri, va multumesc... Numai bine.
 15. Salut ai greșit secțiunea https://www.vipgame.ro/forum/index.php?/forum/26-counter-strike-16-official-servers/ caută aici server-ul pe care ai luat ban
 16. Da, mersi pentru raspuns. Din raspunsul tau birocratic vad ca nu intereseaza ADEVARUL (daca am trisat sau nu) ci regulatmentul. Corect, nici acum nu stiu unde erau pozele, Nimeni nu mi-a spus. Am aruncat o privire pe [FUN] Regulament Playeri - [FUN] Regulament General, scuze dar nu am gasit informatia : unde gasesc pozele respective ? Nu ar fi mai bine ca prin regulament orice admin imediat dupa ce trece un jucator la spectator sa aiba o formulare politicoasa ori macar un mesaj standard gen: Esti suspect de X. In ( Downloads, Picture, Documents sau unde or fi ) ai 5 poze, te rog da-le upload pentru a revenii la normal. Nu e mai logic, mai usor asa ? Vad ca e acelasi sistem ca la Biserica cand te trezesti din senin ca o baba te ia la rost ca n-ai stat cum trebuie, unde trebuie sau ca n-ai facut ce trebuie cand trebuie, respectiva persoana te cearta foarte foarte ofensata si uimita cum de ti-ai permis sa nu cunosti pe de rost, te miri ce. Daca regulile din casa lui Dumnezeu nu le stim pe de rost cum sa ai asemenea pretentii la CS ?
 17. Stai linistit ca un admin nu da ban fara sa aiba o dovada , nu se face abuz de comenzi , daca tia dat ban inseamna ca are o dovada sau ca stie foarte bine si isi asuma decizia care a luato de a ti da ban , si tu daca era "barbat" veneai direct cu cererea de unban pe forum nu ca intri si il injuri...Ai facut atat romanul degeaba , Daca ti a facut poze , pozele alea sunt la tine in pc nici decum la el...dupa ce intri pe sv injuri un admin te lauzi ca poti intra de cate ori vrei , spui ca oricum nu te intereseaza daca iti da unban , mai ai si tupeul sa vii cu cerere de unban , si tot tu esti ala nedreptatit!! UN BAN
 18. Model: Numele dvs. : Doare?? // (Reclamatia este facuta si in numele meu si a amicului care a luat ban-ul propriu-zis(Tiganu.),pentru ca stam in aceeasi casa si impartim aceeasi conexiune la internet) Numele adminului reclamat : Kobra Data si ora : 24/08/2019 - 03:50-03:55 Motiv reclamatie : Ban dat aiurea,fara dovada(nu s-au facut poze,nu s-a cerut wg,nu s-a facut demo) Dovada (Screenshot) : https://imgur.com/a/ofQk6eU Motivul pentru care a fost dat ban-ul este : wall + aimhack PS: Ban-ul a fost luat de catre Tiganu. , dar m-a afectat si pe mine in aceeasi masura. PS2: Amandoi suntem admini pe serverul Euro si avem deja o varsta,nu ne mai arde de copilarisme si jucat cu tot felul de coduri.
 19. Yesterday
 20. Daca ti-a facut poze pozele se afla la tine in calculator nu la el. El a procedat corect punandu-te spectator si cerandu-ti pozele. Dar din ce observ un roman intreg ai stiut sa scri dar udne sa afla pozele si cum se procedeaza cand un udmin iti face nu. Consider ca cererea nu isi are rostul atata timp cat el a respectat regulamentul.
 21. Mai răspunde cineva aici? Adminul vad că-l doare în pl ' vreau sa ma joc fraților
 22. T/C , cerere respinsa
 23. T/C Dacă într-un portofoliu nu s-au mai postat creații de peste 7 zile, poate fi inchis de către un Designer, iar el va fi deschis la cerere deţinătorul portofoliului.
 24. T/C Dacă într-un portofoliu nu s-au mai postat creații de peste 7 zile, poate fi inchis de către un Designer, iar el va fi deschis la cerere deţinătorul portofoliului.
 25. T/C Dacă într-un portofoliu nu s-au mai postat creații de peste 7 zile, poate fi inchis de către un Designer, iar el va fi deschis la cerere deţinătorul portofoliului.
 1. Load more activity

Board Life Status


Board startup date: December 03, 2018 02:40:37